Övergivna hunden bryter sig igenom 3 dörrar för att rymma till sin familj

När hunden Ginger lämnades på Apple Valley Animal Shelter i Kalifornien var hon både förvirrad och ledsen. Hon förstod inte varför hon plötsligt blivit bortlämnad, och den nya miljön var främmande för henne.

Det finns många hundar i samma situation som Ginger, men hon är inte som andra hundar. Hon är nämligen en väldigt smart hund.

Ginger hade hemlängtan och ville därifrån – då tog hon helt enkelt saken i egna tassar och rymde. 

Nu sprids övervakningsfilmen från hennes rymning över hela internet.

Först och främst måste jag be er att inte bli arga på Gingers ägare. Ingen av oss vet varför hon blev bortlämnad. Ägaren kanske var sjuk, eller inte hade råd att ge henne den omsorg hon behövde. Då är det betydligt bättre att lämna sin hund på ett hundhem än att bara släppa ut den på gatan – som många tyvärr gör i USA.

En sak är i alla fall säker: Ginger älskade sin ägare väldigt mycket.

Hon blev förtvivlad av att bli bortlämnad och tyckte inte om att vara instängd i sin hundbur. Under natten lyckades hon på något sätt ta sig ut. 

Hon öppnade sedan två olika dörrar och hamnade i receptionen. Därifrån tog hon sig ut genom huvudentrén. 

Hela hennes rymning filmades av övervakningskamrorna och personalen trodde inte sina ögon när de såg vad Ginger hade lyckats med. 

Tre dagar senare hittades hon, inte långt från området där hennes ägare bodde tidigare. Hon var som tur var helt oskadd och fick åka tillbaka till hundhemmet som hon så gärna ville fly från.

Det är uppenbart att Ginger är en väldigt klok och lojal hund som kommer bli en fantastisk medlem i sin nya familj. Och det kommer nog inte dröja länge innan hon hittar ett hem – filmen på hennes rymning har nämligen setts av hundratusentals människor.

Du kan se filmen här nedan.

Hoppas att du hittar en ny ägare som kan ge dig all den kärlek du förtjänar Ginger. Och hoppas att nya ägaren har bra lås på dörren!

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.