Pappan kritiseras för att ha bebisarna nära pitbullterrierna – då delar han otroliga bilder på deras starka band

Pitbullterrier har alltid haft rykte om sig att vara en aggressiv hund-ras, därför möttes Jarad Derochey av en hel del kritik när han postade bilder och videos online på sina bebisar nära hundarna. För att försäkra omvärlden om bebisarnas säkerhet delade Jarad med sig av helt otroliga foton som visar bebisarnas starka band med pitbullterrierna, och bilderna får hela nätet att smälta av kärlek.

När Jarad Derocheys Instagramföljare fick se att han låter sina pitbullterrier vara nära hans två pojkar rasade de. Många kritiserade Jarads uppfostringsmetoder, då pitbullterrier är kända för att vara en aggressiv hundras. Jarad menar dock att detta inte stämmer, och försvarade sina beslut genom att publicera bilder på barnen och hundarna tillsammans.

Bilderna visar starka band mellan hundarna och Jarads två små pojkar, och pappan försäkrar sina följare om att hundarna aldrig skulle skada bebisarna. 

YouTube/Inside Edition
YouTube/Inside Edition
YouTube/Inside Edition
YouTube/Inside Edition

Enligt Svenska Kennelklubben användes pitbullterrier till organiserade hundslagsmål förr i tiden, vilket är en av anledningarna till hur många betraktar dem idag. Numera ses pitbullterrier som familje- eller gårdshundar, och pappa Jarad är en av de som vill bevisa att alla sådana hundar inte alls behöver vara aggressiva. 

Jarad menar att hundarna aldrig skulle göra hans små pojkar något illa då de älskar varandras sällskap. Hundar formas av miljön och beteenden när de växer upp, precis som människor, det skriver Littlethings. Se bara på de fantastiska bilderna i den här videon: 

Jarad fortsätter att visa att pitbullterrier kan ha starka band med människor och att hans pojkar är trygga, och utifrån bilderna att döma är vi övertygade. 
Dela gärna om du vill visa andra att banden mellan människa och hund är starka. 

Djurbibeln står på djurens sida.