Pappan tar en bild på sin dotter. Men när hästen i bakgrunden gör detta kan han inte sluta skratta.

När jag är ute och gör något roligt med familjen eller mina vänner brukar jag vara den där personen som alltid vill fotografera allting. Min personliga favorit är att ta gruppbilder på mina vänner och även om de kanske är lite trötta på det vid det här laget så brukar de alltid uppskatta att titta på bilderna såhär i efterhand. För det är ju faktiskt så att fotografier tillåter oss att minnas stunder som varit roliga eller fina och att återuppleva dessa en gång till genom bilden. Men även om jag lyckats ta en hel del roliga bilder genom åren kommer jag aldrig i närheten av det den här pappan lyckades fånga när han skulle fota sin lilla dotter. Snacka om minne för livet!

Pappan och hans dotter var ute på äventyr en dag när de stötte på ett par hästar av rasen Clydesdale. Självklart passade då den fotoglade pappan på att riva fram kameran för att föreviga ögonblicket på bild.

Sagt och gjort, han bad dottern posera framför hästarna medan han ställde upp sig med kameran. Dottern gjorde sitt och bjöd på ett hejdundrande leende framför hästarna.

hast3
FOTO: HypeDojo (Facebook)

Men vad nog ingen av dom räknat med var hur hästen i bakgrunden skulle reagera. Den visade sig nämligen att den inte var helt ovan vid att posera på bild heller…

has4
FOTO: HypeDojo (Facebook)

Snacka om att hästen levererade ett riktigt fantastiskt leende till bilden och jag tror att såväl far som dotter kommer att minnas den här stunden i resten av sina liv. Om inte annat så har de ju alltid den här underbara bilden att återvända till!

Var lite bjussig och dela den här underbara historien vidare så fler kan få sig ett riktigt hästgarv!