Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Pappan var rädd för tjuvar, så han satte upp en kamera. Titta nu på de 2 svarta katterna…

Att ha kameraövervakning hemma är inte bara bra att ha för att hålla koll på huset ifall du skulle råka ut för ett inbrott. Under åren har flera klipp lagts ut på internet där vi kan se roliga scenarion som har hänt när man tror att ingen ser. Allt från barn som gör busiga saker, till hundar som hoppar upp i sängen och katter som lägger sig på de mest ovanliga ställen du kan tänka dig. Katter är inte bara mysiga – utan smarta också! Självklart gillar de även att busa med sina kattkompisar. Inte konstigt att detta klipp har spridits som en löpeld över internet.

För några år sedan kostade det flera tusen kronor för att ha kameraövervakning i huset. Som tur är så har detta förändrats och idag kan du köpa en övervakningskamera att montera upp på husväggen, för lite under tusen kronor om du har tur.

Övervakningskameror är inte bara bra att ha för att ha koll vad som händer i huset om du olyckligtvis skulle råka ut för ett inbrott och vill få fast gärningsmannen, utan också för att se vad som händer i huset när du inte är där.

Ibland lyckas till och med övervakningskameran fånga det perfekta ögonblicket. Ett lysande exempel på det här är när en katt satt ute på baksidan av huset vid poolen.

Youtube
Youtube

Han sitter där och njuter av sin spegelbild i vattnet och väntar kanske på att en fisk ska dyka upp. Hur som helst så verkar katten njuta till fullo av stillheten en mysig sommarmorgon.

Helt plötsligt kommer hans storebror och smyger sig upp bakom honom. Jag tänker inte avslöja vad som händer sen, du får titta själv i videon nedan.

Jag tror att du förstå varför klippet har blivit viralt över hela världen!

Dela gärna om du gillade kattens listighet!

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.