Paret adopterade katten Wilbur, men snart upptäckte de något annorlunda. Detta är så gulligt!

Katter är fantastiska djur – och något som gör dem extra underbara är att varje katt har en egen personlighet och stil med små egendomliga och förtjusande drag. Som katten Wilbur, till exempel. När paret Sara och Grant adopterade Wilbur från ett djurhem visste de inte riktigt vad det var för katt som skulle förgylla deras liv framöver – och i början var Wilbur också ganska försiktig i sin nya miljö. Men det dröjde inte länge innan han började vara sig själv och snart noterade paret också att Wilbur hade en egendomlighet som fick deras hjärtan att smälta.

När Wilbur var på ett visst humör satte han sig nämligen på ett alldeles speciellt sätt. Han kröp ihop som en människa – med knäna precis framför sig (!) istället för att ha dem under sig så som många andra katter har. Sedan tittade han nyfiket på människorna, säkert förbryllad över vad de var så roade åt.

Sara och Grant postade bilder på sin underbara katt på nätet – och där gör han numera stor succé. Men det är väl kanske inte så konstigt, titta bara vad gullig han är!

Bildkälla: Imgur

wilbur1

”Vadå, vad tittar ni på?!”

Bildkälla: Imgur

wilbur2

Men det är inte allt – han är lika söt när han sover.

#ourcatWilbur

Ett foto publicerat av @snozaki Jan 8, 2016 kl. 5:47 PST

Visst var detta urgulligt? Du får gärna dela vidare bilderna på Wilbur till dina vänner.