Paret tatuerade sin katt för att göra den ”snyggare” – nu rasar hela internet mot plågeriet

Jag slutar aldrig förvånas över människors dumhet och fåfänga. Jag har sett människor som opererar bort sina katters klor för att ”rädda” möblerna hemma. Jag har sett människor som färgar päls eller fjädrar på sina husdjur för att de ska se roliga eller snygga ut.

Men det här är det absolut dummaste jag sett någon göra med sitt husdjur.

Aleksandr från Yekaterinburg i Ryssland har tatuerat sin katt. Ja, ni läste rätt. Han har tatuerat sin Sphynx över stora delar av kroppen.

Behöver jag berätta att djurvänner över hela världen rasar mot detta fruktansvärda djurplågeri?

Facebook

För att få katten, som han gett namnet Demon, att ligga still gav han den först lugnande och smärtstillande. Aleksandr har tatuerat sin katt flera gånger, och menar att den brukar återhämta sig snabbt efteråt.

Aleksandr själv ska ha uppgett att han förstår att katten inte tycker om att bli tatuerad.

”Jag tycker så klart synd om honom när jag gör det här. Det är ju inte som att han vill det själv” säger han enligt tidingen The Sun.

Facebook

Det är inte direkt några gulliga tatueringar Demon fått. De föreställer bland annat ett fängesletorn, en vodkaflaska, en cigarett och en naken kvinna.

Facebook

Både Aleksandr och hans fru har själv flera tatueringar, och vill nu alltså att deras katt ska se likadan ut.

Facebook

Djuraktivisten Yelizaveta Skorynina kritiserar nu Aleksandr och menar att han utsatt katten för mycket smärta och plågeri. Hon säger också att sphynxs hud är mycket känsligare än vad huden är för till exempel oss människor, och att ge katten lungnande i onödan är dessutom farligt för den.

Jag förstår inte hur man kan göra så här! Människor över hela världen protesterar nu mot Aleksandrs fruktansvärda behandling av sin katt.

Jag hoppas att alla protester kan få honom att förstå att han har gjort fel. Människor som gör så här ska inte ha några djur överhuvudtaget!

Djurbibeln står på djurens sida.