Pitbullen blev plågad och dumpades på motorvägen. Men en man såg allt och det han gjorde får mitt hjärta att smälta!

Mario körde sin bil på motorvägen när han plötsligt såg något fruktansvärt genom rutan. En vit pickup dumpade en hund mitt på den trafikerade vägen. – Jag kunde inte tro vad jag såg först, berättar Mario.

Som tur var hann Mario stanna sin bil för att fånga in hunden innan hon blev påkörd. Hunden, som var en pitbull, hade mängder med skador efter slagsmål och det var tydligt att hon hade utnyttjats i hundfighter. Tidigare ägarna hade alltså tröttnat på henne och dumpat henne på motorvägen. Som om hon vore skräp. Tyvärr hann Mario inte uppfatta registreringsnumret på bilen, så de tidigare ägarna kunde aldrig gripas.

Bildkälla

01

Mario är en stor djurvän och har svårt att hålla tårarna tillbaka när han berättar om den fruktansvärda händelsen. Han skyndade att ta hunden till Pet’s Choice Animal Clinic för att få vård, och han bestämde sig för att döpa henne till Savior.

Bildkälla

02

Savior hade många olika skador på kroppen, både efter slagsmål och efter att ha slängts ut från bilen. Hon var mager, blodig och svullen i ansiktet. Till en början visste inte Mario om hon skulle överleva, men veterinärerna lovade att göra allt för att rädda henne.

Bildkälla

03

Efter en tid med mycket kärlek och omvårdnad återhämtade sig Savior igen, och nu lever hon i ett tryggt hem. Jag blir så glad när jag ser förändringen!

Bildkälla

04

Här nedan kan du se två tv-inslag om Savior. Det första är inspelat precis efter att hon blivit räddad och det andra i hennes nya hem när hon får öppna massa julklappar. Vilken lycka!

Mario förtjänar att hyllas för sin fantastiska insats!

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna