Pitbullen stals för 2 år sedan. Men när hon hittas får familjen en chock. Vilket lyckligt slut på en hemsk historia!

Pitbullen Nina Louise blev stulen från sina ägare för två år sedan. Hon var ute i trädgården och lekte vid familjens hem i Bennettsville, South Carolina, när hon plötsligt bara var borta. Ägarna Northam och April Morris blev förtvivlade och letade i dagar efter sin älskade hund. De utlovade hittelön på flera tusen kronor, men ingen visste var Nina Louise var. Till slut gav de upp.

Bildkälla

pitbull

Men så en kväll häromdagen såg de något på nyheterna som fick dem att tappa andan. En tik och hennes valpar hade räddats från en grupp människor som olagligt anordnade hundfighter i Marlboro County. Hunden var bara skinn och ben, men Northam och April kunde tydligt se att de var deras älskade Nina Louise på bilden.

Bildkälla

pitbul

April kontaktade genast organisationen som räddat hunden, och fick då bekräftat att det var deras. De var helt säkra när personalen berättade att hunden hade två vita fläckar på nacken – precis som Nina Louise. De var välkomna att hämta hem sin hund, tillsammans med hennes tio små valpar.

Plötsligt hade familjen 11 hundar hemma. Och de har aldrig varit lyckligare. Valparna kommer bo hos dem till de är stora nog att flytta till egna hem.

Bildkälla

pit2

De vet fortfarande inte vad Nina Louise har varit med om de senaste två åren, men de misstänker att hon används som träningshund för andra hundar att slåss med. Hon har flera ärr i ansiktet efter fighter.

Bildkälla

pit

Jag är så glad att Nina Louise är trygg nu. Jag önskar att inga hundar skulle behöva gå igenom det hon har gjort. Anordnade hundfighter borde inte få existera!

Publicerad av Newsner Djur, gilla oss gärna: