Pitbullvalpen Doe fortsätter hjälpa andra hundar trots sitt tragiska öde

Pitbullvalpen gick ett tragiskt öde till mötes när hon blev bortadopterad, hon misshandlades svårt i hela sitt liv. Nu hjälps vi åt att fortsätta sprida Does historia för att rädda fler hundar från att gå samma öde tillmötes.

Facebook

En kvinna i Boston köpte en valp, tyvärr kunde hon inte ha den kvar och lade upp en annons på internet med förfrågan om någon kunde ta sig an denna fina pitbullvalp. Hon fick svar från från en som visade upp fina rekommendationer. Kvinnan kände sig därför trygg när hon sålde valpen. Hon kunde inte ana hur fel hon hade.

Valpen kom till en grym man som misshandlade hunden svårt antagligen under hela tiden som hunden var i mannen ägo. När Doe hittades nära en lekpark i Boston hade hon knivsår i ögat, tungan var skuren i två delar, vid vissa leder hade benen dragits isär så lederna lossnat. Hon hade även frakturer på revben och ryggrad.

Facebook

Veterinären som tog sig an Doe sa att detta inte var misshandel, detta var tortyr. Man gjorde tyvärr bedömningen att Doe aldrig skulle kunna leva ett normalt och smärtfritt liv utan kom överens om att efter ett skrovmål och massa kärlek så fick Doe somna in. Detta är en väldigt tragisk historia men som ändå lett till något bra.

Facebook

Historien om Doe fick så mycket uppmärksamhet att fallet blev känt i hela USA och jakten på Does misshandlare inleddes. Kvinnan som i första ledet adopterade bort henne förstod när hon såg på nyheterna att det var hennes hund det handlade om, och var helt förtvivlad. Adoptera aldrig bort ett djur på sociala medier utan vidare kontroll om köparen. 

Facebook

Mannen som adopterade Doe hittades i och med det stora mediepådraget och är förtillfället fängslad och inväntar rättegång där han misstänks för 12 fall av djurplågeri.

Facebook

Uppmärksamheten har lett till att hon fått en minnebänk och flera facebook sidor som riktar sig till att hjälpa andra utsatta hundar. Trotts Does tragiska öde så har hon hjälpt och kommer fortsätta hjälpa massvis med hundar i utsatta situationer.

Facebook

Här kan du se en film om Doe:

Följ Doe på Facebook: Justice for ”puppy Doe”

Dela för att hedra och hjälpa fler hundar so Doe!

Publicerat av Djurbibeln