Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Plötsligt hörde fiskarna ett jamande från vattnet. Nu hyllas deras räddning av tusentals på nätet.

De båda kompisarna Jason Frost och Brandon Key var ute på en fisketur när de plötsligt fick höra ett ljud från vattnet. Och det tog inte lång tid innan de insåg vad det var som lät. I vattnet dök nämligen en liten katt upp. Katten jamade intensivt för att få männens uppmärksamhet och simmande mot båten. Och männen tvekade inte en sekund när katten närmade sig. Snabbt drog de upp den lilla katten ur vattnet och lät den komma ombord. Men i samma sekund som de drog upp den första katten hörde de ett nytt jamande från vattnet. Det visade sig att ytterligare en katt befann sig i vattnet. Männen drog givetvis upp även den andra lilla kissen ur vattnet och enligt AL.com såg männen till att hitta en ny familj till de båda katterna så fort de kom i land. Videon, som Jason laddade upp för bara några dagar sedan, har redan setts av nära en miljon människor och nu hyllas männen av djurälskare världen över för sin fina räddningsinsats. Och jag håller verkligen med. Tack vare Jason och hans kompis klarade sig de båda katterna och kan nu förhoppningsvis få ett lugnt och tryggt liv hos sin nya familj. Hela räddningsinsatsen kan du se i klippet här under.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

I really don’t know how to describe this video, but the Warrior River never fails to surprise me……this puts a new spin on the term ”catfishing”

Posted by Jason Frost on den 29 augusti 2015

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna