Pojken får välja vilket djur han vill på djurhemmet – hans val får tusentals hjärtan att smälta

Alla djur förtjänar ett kärleksfullt hem, oavsett ålder eller hur de ser ut.

Just därför blir jag extra berörd av pojken Easton, som besökte ett djurhem och fick välja ut vilket djur han ville.

För honom handlade det inte om hur hans nya bästa kompis skulle se ut. Det var ett betydligt starkare band än så.

En dag skulle en pojke vid namn Easton få sig en riktigt fin present från sin mamma. De skulle åka ner till det lokala djurhemmet där Easton själv skulle få välja vilket djur han ville för att ta med hem till familjen.

På plats på djurhemmet fanns det hundvalpar och katter – och de många djuren skulle säkerligen ställt många inför ett väldigt svårt val. Men inte för Easton.

När de kom in på djurhemmet fick Easton syn på en katt han direkt fick ett starkt band med. Men det var inte en liten hundvalp eller en kattunge han kunde hålla i en hand. Det var en 10-årig stor orange katt vid namn Tiny.

Tiny och hans kattsyskon Trinity hade inte skapat ett starkt band, vilket gjorde att djurhemmet tog beslutet att det var okej om de adopterades var för sig. Och när Easton och hans mamma satte sig i bilen förstod de snabbt att den 10-åriga katten hade hittat hem.

Bildkälla: Facebook

En lyckligt lottad katt

De släppte ut Tiny ur sin bur, men han var inte som många andra katter som är försiktiga i sina nya omgivningar. Direkt gick Tiny upp och la sig i Eastons knä och gosade med sin nya bästa kompis. Eastons mamma la med hjälp av djurhemmet ut bilden på de två sittandes i bilen på Facebook – och i skrivande stund har bilden delats och gillats av över 55 000 gånger.

Tiny är verkligen en lyckligt lottad katt som har fått en så fin ny familj. Han är inte den minsta av katter eller en liten kattunge, men just därför blir jag så otroligt glad över pojkens val att välja Tiny som sin nya bästa kompis.

Det viktigaste är inte det som finns på utsidan, utan på insidan. Det är verkligen någonting Easton bevisade den där dagen på djurhemmet.

Tycker du också att Easton och Tiny passar perfekt ihop? Då får du gärna dela vidare artikeln till dina vänner så de också får läsa den här vackra historien.

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.