Pojken vill ha en kram men hönan ser att något är fel. Hennes söta reaktion charmar tusentals.

Finns det något sötare än barn och deras husdjur? Jag är själv uppvuxen på en liten gård och hade både hönor och får när jag var liten. Det är underbart att växa upp så nära djuren och jag tror barn lär sig mycket om både att ta ansvar och känna empati när man tar hand om djur. Jag har sett många filmer på barn och djur – men jag har nog aldrig sett någon vara så bra vän med djuren på gården som lilla Mason och hans hönor.

Mason har en favorithöna som kallas för Love Bird. De brukar kramas och Love Bird älskar att krypa upp i Masons famn.

Hönor är väldigt kloka djur och Love Bird är inget undantag. En dag när Mason böjde sig ner för att krama henne upptäckte hon att något var fel. Halvvägs in i kramen backade hon tillbaka och tittade noga på Mason. Någonting var annorlunda med honom!

Mycket riktigt, Mason hade klippt sig nyligen. Love Bird verkade först inte riktigt känna igen honom i hans nya frisyr och var tvungen att ta ett litet varv runt honom för att inspektera håret. Men det tar bara några sekunder innan hon inser att det faktiskt är Mason och då kryper hon genast tillbaka i hans famn igen.

Som tur var lyckades någon filma hela händelsen och du kan se videon här nedan.

Jag blev så himla berörd av det här! Vilken fin relation Mason har med sin höna. Dela gärna det här klippet med dina vänner om du också tyckte om det.

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.