Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Polisen hörde ett ljud från jordhögen. Vad de hittade? Helt otroligt att människor kan göra så här.

Människor kan vara så grymma. Jag vågar inte ens tänka på vad som skulle ha hänt om inte polisen hade upptäckt det här.

Polisen i Williston, Florida, råkade av en slump höra ett pipande från en jordhög. När det undersökte vad ljudet kom ifrån gjorde de en fruktansvärd upptäckt.

Bildkälla

pileofdirt-570x364

15-20 cm ner i jorden hittade de en liten hundvalp begravd livs levande. Han var inte mer än en vecka gammal och hade fortfarande ögonen stängda.

Bildkälla

2-570x427

Valpen hade förmodligen inte legat där så länge innan den hittades – och tur var ju det. Jorden runt honom var löst packad, och han hade grävt ut en lite luftficka runt huvudet vilket gjorde att han kunde andas.

Bildkälla

3-570x322

Valpen, som fick namnet Tucker, tog genast om hand och kördes till Levy Animal Clinic. Veterinärerna kunde snart meddela att han efter omständigheterna mådde bra.

Bildkälla

4-570x321

Tucker fick genast ett nytt hem. En av veterinärerna tog hem honom och hon var glad över få bli hans nya mamma. Eftersom Tucker var så liten behövde han mycket omvårdnad och vad passar då bättre än att få bo hos en veterinär?

Bildkälla

5-570x321

Tucker hade en otrolig tur och fick en ny chans i livet. Men det är fortfarande ett mysterium hur någon kan göra så här mot en liten hundvalp.

Publicerad av Newsner Djur, gilla oss gärna:

 

Läs mer om...