Polisen kramar sin döende häst in i det sista. Nu berörs djurvänner över hela världen av bilden.

Bilden på den döende polishästen Charlotte och hennes ryttare berör en hel värld. Han höll om henne när hon tog sina sista andetag efter en tragisk bilolycka. Nu sörjer tusentals människor Charlotte.

Polishästen Charlotte blev rädd, kastade av sin ryttare och rusade rakt ut i trafiken. Hon blev påkörd av en cementbil och föll ihop på gatan.

Polisen i Houston skrev en uppdatering på Facebook strax efter olyckan:

”Det är med tunga hjärtan som vi meddelar att Charlotte, en häst hos HPD Mounted Patrol, avled i morse efter en bilolycka. Det är en pågående utredning, men föraren av fordonet är inte anklagad för något brott. Ryttaren, Officer D. Herrejon, kördes till sjukhus men mår bra.”

Bildkälla: Facebook

01

Polisen Herrejon älskade sin kollega Charlotte och rusade fram till henne efter olyckan. Sedan la han sig bredvid henne och tröstade henne medan hon tog sina sista andetag.

Bildkälla: Facebook

04

Den sorgliga bilden visar kärleken mellan en ryttare och hans häst. Han klappar hennes man, kramar hennes huvud och talar lugnt till henne. Jag är glad att Herrejon fanns där vid hennes sida.

”Hon älskade sitt jobb och var alltid redo att stoppa brottslingar i fängelse eller eller gosa med barn. Hon jobbade för Houstons medborgare i 4 år. Hon kommer vara saknad.”

Bildkälla: Facebook

02

Vila i frid Charlotte.

It is with heavy hearts that we announce the death of Charlotte, an HPD Mounted Patrol horse, who died in the line of…

Posted by Houston Police Department on den 3 december 2015

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna