Polisen räddar hunden från att frysa ihjäl. Efter mötet på djurhemmet har den nu fått ett nytt hem.

Hunden hade ramlat ner i floden och simmade för sitt liv. Vattnet var iskallt och strömmen stark. Men en person såg hunden och ringde direkt polisen. Det förändrade hundens liv för alltid.

När polisen fick samtalet om hunden som höll på att drunkna agerade de blixtsnabbt.

simningen1

De fick upp hunden ur vattnet, men kölden hade varit stark. Hunden hade varit länge i vattnet och den var illa däran.

simning2

De fick på henne en filt och tog henne till ett djurhem. Trots ett febrilt sökande efter en ägare ville ingen ta sitt ansvar. Hunden var övergiven och ensam. När TMJ4 rapporterade om den räddade hunden hörde massvis av människor av sig för att anmäla sitt intresse.

simning4

Men det var en hundälskare vid namn Brenda Thompson kvinna som vann hundens, som nu döpts till Michigan, hjärta. Det var kärlek vid första ögonkastet efter att hon besökt djurhemmet.
– Så fort jag hörde om historien tog jag mig till djurhemmet. Jag har varit här i princip varje dag och hälsat på, berättar Brenda för TMJ4.

simning5

Och Brendas närhet fick hon snabbt tillbaka. Michigan visade förtroende för Brenda som sedan också fick adoptera henne. Nu har Michigan ett hem för resten av hennes liv. Ett hem fyllt av kärlek.
– Det första jag ska göra är att ta med honom på en lång, härlig promenad. Hans säng är redan färdigbäddad. Han har helt nya leksaker som väntar på honom. Jag tror det här är inledningen på en fantastisk vänskap, säger Brenda till TMJ4.

simning6

Helt fantastiskt! Vilka underbara djurvänner det finns därute! Här kan ni ser fler bilder på Brenda och Michigan.

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna