Rävungen räddades från pälsfarm – nu lever hon livet och gör succé på Instagram

Rävungen Ayla föddes på en pälsfarm och hade ett sorgligt öde framför sig, men när Silje Fjell dök upp kom den lille rävungen att få ett liv som även en människa skulle avundas. Tillsammans reser de runt och upptäcker naturens vackra vyer, något de delar med sig av på rävens egna populära Instagramkonto.

Möt Ayla Mikkeline – den äventyrliga räven. Ayla föddes på en pälsfarm där hennes öde var planerat innan födseln, men lyckligtvis dök Silje Fjell upp och räddade den lilla rävungen. 

Då Ayla hunnit bli fyra veckor var det för sent att släppa henne ensam i det vilda. Som tur är fick Ayla ett liv många avundas. Silje är en äventyrlig tjej som älskar att hike:a och att vara ute i naturen, och Ayla får följa med på hennes äventyr, det berättar The Dodo.

Tillsammans vandrar de i vacker natur längs vatten och berg, och får se det många drömmer om. Lilla Ayla trivs med sin vardag, något som syns på hennes egna Instagramkonto @aylathefox.

Kontot har över 7 000 följare, och vi förstår varför. Se bara på de här fantastiska bilderna:

Instagram: @aylathefox

Instagram: @aylathefox
Instagram: @aylathefox
Instagram: @aylathefox
Instagram: @aylathefox
Instagram: @aylathefox

Vad underbart att se att en liten räv som levde i fångenskap, nu får uppleva vacker natur tillsammans med någon som ger henne massor av kärlek. 
Dela gärna om du tror att andra kommer att le av den lilla rävens resebilder.

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.