Sarah har varit fastkedjad hela sitt liv. När hon äntligen får kärlek? Titta nu i hennes ögon.

Hunden Sarah fick inte den kärlek hon behövde. För otroligt nog finns det folk som tycker att det är helt okej att kedja fast en hund och hålla den isolerad – utan att ge den någon värme överhuvudtaget. Sarah var en sådan hund. Egentligen visste ägaren att hon behövde kärlek. En klapp då och då. Men ägaren tyckte att Sarah var ”för äcklig” att röra vid, och ignorerade henne i stället. Som tur är finns det också riktiga djurälskare i världen, som kan rädda hundar från sådana här förhållanden. Och ge dem just den kärlek de behöver.

Det är helt otroligt att det finns djurägare som fullkomligt vägrar ge sina djur, som hunden Sarah i denna video, korrekt sjukvård och emotionell och fysisk kärlek. Alla hundar vill väl känna kärlek, och få en klapp då och då. Då mår de också bra – och blir människans bästa vän.

Sarah hölls isolerad, satt fast med en kort kedja så hon inte kunde röra sig särskilt långt och var täckt med flugor. ”Jag tror att hon vill att jag ska röra henne, men hon är äcklig och jag vill inte göra det”, sade den tidigare ägaren.

Som tur kom en grupp djurvänner och räddade Sarah. Hon fick en uppfräschning och en ny chans i livet. I ett kärleksfullt hem. ”Jag hoppas att Sarah får ett långt och lyckligt liv med oss här”, säger hundens nya ägare som bor på en gård där Sarah får mycket mer utrymme och kärlek än i sitt tidigare hem. Och Sarah älskar människor! Hon vill helst sitta i knät hela tiden.

Ta en titt på Sarah i videon nedan. Varning för att en del bilder i början kan vara svåra att se. Gilla gärna om du också tycker att alla djur förtjänar värme och kärlek.

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna