Sarahs hund blev stulen vid inbrottet – nu vädjar hon om hjälp från allmänheten

Någon bröt sig in i familjens hus och stal den sju månader gamla hundvalpen Cataleya.

Nu vädjar matte Sarah till allmänheten att få hjälp att hitta sin kära hund. 

– Grinden till stallet hade skruvats loss och låset till dörren var uppbrutet. Cataleya var borta. Vi hittade den andra hunden gömd, den var livrädd, berättar Sarah för Expressen.

Det var i fredagskväll som Sarah El-Baba tillsammans med sin bror skulle storhandla. Hon valde att lämna sin hund, den sju månader gamla valpen Cataleya, i ett stall på sin brors tomt – men när de kom hem insåg de fasansfulla. Någon hade tagit hennes hund. 

– Hon är chipmärkt, har pass och är registrerad hos jordbruksverket, säger Sarah till Expressen.

Sarah la ut en efterlysning på Facebook och i skrivande stund har inlägget delats över 15 000 gånger över hela landet. Sarah och hennes bror har kontaktat polisen och anmält inbrottet och stölden av valpen. 

”Någon har tagit min hund i Eslöv! Någon jävel har gjort inbrott den 28/7-17 mellan 17-19 tiden på eneborgsvägen och tagit hunden Cataleya som är en tik. Cataleya är 7 månader och en blyg och rädd hund. skriver Sarah på Facebook.

Cataleya är beige och av rasen amerikansk bully. Sarah har utlyst hittelön till den som kan hjälpa familjen att leta efter hennes hund.

– Jag förstår inte hur man kan ta en hund. Hon är en familjemedlem och vi är väldigt ledsna, säger hon till Expressen.

Jag blir så förbannad att någon bara kan ta en hund på det här sättet. Dela gärna artikeln vidare så kan vi tillsammans hjälpas åt att hitta lilla Cataleya.