”Skäll tystare!”, säger ägaren till sin hund – se nu på hans klockrena svar!

Hundar sägs ju vara människans bästa vänner – och det går inte att förneka att de är riktiga glädjespridare. Men de flesta av oss har nog erfarenhet av hur pass olika personligheter hundar kan ha och alla är verkligen inte särskilt väluppfostrade.

Ingen skugga över de hundägare som sliter hårt för att lära sina vänner att sitta, ligga och skaka tass – det verkar nästan som att vissa hundar är helt immuna mot alla försök till uppfostran. Precis som att vissa barn inte klarar av att sitta stilla i skolbänken…Det finns helt enkelt alltför mycket annat spännande som lockar!

Hund skäller
Bildkälla: YouTube

Skrämmande skall

Men av just den här anledningen är det också extra fascinerande med djur som lyssnar på sina ägares minsta vink.

Något som kan vara ganska irriterande, och skrämmande för den som är rädd, är hundar som skäller väldigt mycket. Ett beteende som kan vara väldigt svårt att få bukt på! Därför går det inte att bli annat än imponerad av vovven i det här klippet som uppmärksammats av Viralking – han är definitivt tillräckligt skötsam för att kunna vistas i ett bibliotek!

Tips till djurägare

Det finns nog många hussar och mattar som gärna skulle ta del av några knep från den här hundägaren som säger åt sin hund att skälla tystare och tystare…

Kolla in det här klippet  och dela med någon som skulle behöva lite tips för att uppfostra sitt husdjur <3