Skogsvakt hör mystiska ljud från gyttjan – hittar skakande hund fastkedjad vid cementblock

En grupp skogsvakter var ute i skogen vid Longview Lake i Kansas City när de plötsligt hörde ett ylande ljud längre bort. De rörde sig närmare ljudet för att undersöka vad det var – och gjorde en fasansfull upptäckt.

Vid en glänta i skogen stod en hund, fastkedjad vid ett cementblock. Hunden var blöt och lerig och skrek av skräck och förtvivlan.

Skogsvakterna agerade omedelbart.

Ensam och rädd stod hunden i ett öde skogsområde utan att kunna flytta sig mer än några decimeter åt sidorna.

© Youtube

Det är oklart hur länge hunden hade stått där, men han hade definitivt inte tagit sig dit själv. Någon hade medvetet lämnat honom i skogen för att han långsamt skulle dö där. 

Vilken otrolig tur att djurvänner hörde hans skrik på hjälp.

Hunden, som senare fått namnet Deputy, kördes omedelbart till veterinär. Tonya Hampton var med och tog emot Deputy och gav honom massor av värme och kärlek.

© Youtube

Veterinärerna som undersökt Deputy förstår verkligen inte varför han blev lämnad. Trots det oerhörda han utsatts för är det tydligt att det inte var länge sedan han bodde i ett hem, där man verkar ha tagit hand om honom väl. Han var inte mager och hans päls var välskött. Förutom att ha blivit lämnad i skogen verkar han inte ha utsatts för något plågeri.

Eftersom han är i gott skick kommer det inte dröja länge innan han kan placeras ut i ett nytt kärleksfullt hem.

Polisen letar nu efter personen eller personerna som utsatt Deputy för det hemska i skogen. 

© Youtube

Historien om Deputy har engagerat tusentals människor på Facebook och alla är chockade över att en människa kan utsätta ett djur för något så hemskt.

Jag hoppas verkligen att de får tag i monstret som gjort detta och ser till att denna person aldrig får ha djur igen!

Djurbibeln står på djurens sida.