Skräckfyndet på hundpromenaden kunde dödat Emmas hund – nu varnar hon andra: ”Vem gör såhär?”

Det var när Emma Sjögren var ute med hunden Charlie som hon gjorde den fasansfulla upptäckten som hade kunnat skada både hennes och andras hundar. När Charlie nosade upp en bit slängd korv nafsade hans snabbt upp det i munnen och började tugga. Emma tog då snabbt ut den ur hundens mun, och ser till sin stora fasa att någon stoppat in långa, vassa metallbitar i korven.

– Det känns förjävligt att någon bara vill skada så, säger Emma, som hittade fler slänga bitar med vassa föremål inuti.

 

 

När hunden Charlie började tugga på korvbiten på backen var Emma snabbt där och öppnade hans mun. När hon såg att korven var fylld med långa metallbitar fick hon en chock.

– Jag tycker bara det är fruktansvärt och så börjar jag fundera på varför man gör såhär. Om det är för att man inte tycker om djur eller om man är trött på ägare som inte tar upp efter djuren. Är det så så är det ju faktiskt inte djurens fel, utan de är ju oskyldiga, säger Emma till TV4.

Efter att Emma kommit hem och lämnat Charlie gav hon sig ut för att titta om det låg fler korvar med vassa föremål slängda i närheten, vilket det gjorde.

Händelsen är inte de första då hundägare hittat mat med vassa föremål inuti. En annan hundägare hittade köttbullar med glas inuti i våras.

Emma har polisanmält händelsen, men det finns inga konkreta bevis eller misstänkta i nuläget.

– Det känns förjävligt att någon bara vill skada så, säger Emma.

[arve url=”https://tv4play.se/iframe/video/11987513″ /]

Dela gärna för att uppmana andra hundägare att vara uppmärksamma när de är ute på promenad.