Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Grisar räddas från ett vidrigt labb. Här får de se solljus för första gången i livet.

”Först var det 4. Sen 18. I Måndags fick vi samtalet att labbet skulle släppa 30 minigrisar. Medan vi hämtade dom blev vi tillfrågade att hämta en till. En ensam hane. Vi kunde ju inte lämna en ensam stackare i det där helvetet till hem, så vi fick med oss TRETTIOEN grisar!!!” Citatet kommer från New Life Animal Sanctuarys Facebooksida. De lyckades rädda det största antalet grisar från ett labb – någonsin.  

Idag har grisarna äntligen fått se solljuset. De har fått byta de där mörka, trånga utrymmena mot en plats där de alla mår bra och får andas frisk luft.

Så här såg det ut när, de vi vill kalla hjältarna, hämtade grisarna.

grisar_5

Idag bor på Harvest Home i Kalifornien. Ett djurhem som ”har i uppdrag att ge räddade djur med ett livslångt hem och utbilda allmänheten i djurskötsel.”

grisar_1

Men på Harvest Home har de tyvärr bara plats för 15 av grisarna. De var absolut inte beredda på att det skulle bli så många. De söker efter folk som kan hjälpa till att ta hand om grisarna. Under tiden så ser de till att dom får mat och vatten.

grisar_2

Från ett labb där de skulle avlivas – till ett liv de inte visste fanns. Vissa av grisarna har fortfarande lite skador på skinnet och fötterna, men New Life Animal Sanctuary gör så gott de kan för att såren ska läka.

grisar_4

Idag mår alla grisarna bra. Att ha New Life Animal Sanctuary som ”hyresvärdar” är troligtvis som en dröm för dom. Att bli omhändertagen, få bra mat och tillgång till vatten samtidigt som de har andra grisar att leka och mysa med klagar de nog inte på.

grisar_3

Jag måste hylla New Life Animal Sanctuary som räddar och tar hand om grisarna. Vilka eldsjälar som gör så gott.

Du kan läsa mer om New Life Animal Sanctuary här.

Bilderna är tagna från New Life Animal Sanctuarys Facebooksida.

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna