Sky och Max blev räddade efter att ha lämnats att dö i ett tomt hus.

Organisationen Guardians of Rescue har räddat många hundar och katter i Long Island i USA. Men när de hittade Sky och Max blev de chockade över hur otroligt illa de hade behandlats.

Ägarna hade blivit vräkta från sitt hus och ville inte längre ta hand om sina två pitbullhundar. Men istället för att försöka hitta nya hem åt dem hade de bara lämnat dem i huset.

Bildkälla: Guardians of Rescue

rescue1

Den ena var instängd i en bur och den andra gick lös. De hade ingen mat och skällde konstant efter hjälp. Det fanns inga möbler kvar, bara tomma rum. Hundarna hade bajsat ner golvet och det stank fruktansvärt i hela huset.

Som tur var hade grannarna slängt in lite mat genom fönstret så att det inte skulle svälta. De hade även ringt efter hjälp.

När personalen från Guardians of Rescue kom till platsen var hundarna först lite reserverade och rädda för de nya människorna. Men när de äntligen fick komma ut ur huset och äta riktig mat började de vifta på svansen av lycka. De förvandlades till helt nya hundar.

Bildkälla: Guardians of Rescue

rescue2

Det visade sig att både Sky och Max var kärleksfulla och snälla. De hade bara inte fått chansen att visa det. Men nu behöver de aldrig mer bli instängda och övergivna.

Sky har redan fått ett nytt hem, och Max bor i en fosterfamilj i väntan på att bli bortadopterad till en ny familj.

Bildkälla: Guardians of Rescue

recsue3

Jag är så glad att de hittades i tid! Jag förstår inte hur människor kan behandla djur på det här sättet.

Lycka till i framtiden Sky och Max!

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna