Snickaren bestämmer sig för att adoptera gatuhunden när han ser vad hon har vid sin sida i skogen.

I flera veckor hade djurvårdare försökt få tag i en gatuhund vid namn Bonnie. Saken var nämligen att hunden var dräktig och djurvårdarna ville därför fånga in henne så att hon kunde föda i en lugn och trygg miljö. Men hunden var borta. Bonnie hade nämligen gått rakt in i skogen och försvunnit.

Djurvårdarna satte uppe lappar överallt och försökte med alla tänkbara metoder att locka fram Bonnie. Ingen ville att hon skulle behöva föda sina ungar ute i decemberkylan och många fruktade vad som kunde hända.

Men en snickare i området vid namn Ryan hörde plötsligt av sig och meddelade att han hade sett till Bonnie och till och med lyckats bli vän med henne, dessvärre hade inte heller han sett henne på flera dagar.

Men informationen gjorde att djurvårdarna kunde utgå från Ryans snickeri när de letade efter Bonnie. Och snart skulle letandet bli framgångsrikt. En djurvårdare hörde plötsligt ett rop inifrån skogen och när hon kom fram möttes hon av Bonnie tillsammans med sina små nyfödda valpar.

Ryan som var med ute i skogen lyfte upp Bonnie och tillsammans med vårdarna bar han tillbaka hundarna till snickeriet där de fick värme och kärlek.

Djurvårdarna frågade Ryan om hundarna kunde få stanna hos honom i en vecka tills de lyckats hitta en familj som ville adoptera dem, men Ryan sa nej. Han ville inte bara låta dem bo där temporärt – han ville adoptera hela den lilla hundfamiljen.

Så nu lever Bonnie tillsammans med sina små valpar i Ryans trygga hem och slipper oroa sig för ett liv på kalla och hotfulla gator.

Här kan du se en video på den nyblivna mamman och hennes små ungar:

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna