Sonen har önskat sig en valp hela livet – se nu känslostormen när drömmen blir sann

Som förälder måste man vara förberedd på det mesta, och varje familj har sina unika diskussioner och utmaningar. Men en global gemenskap föräldrar emellan finns det definitivt i en fråga som de flesta barn kommer att ställa, en vacker dag: ”Kan jag få ett husdjur?”.

Då gäller det att vara förberedd på att ta hand om den på egen hand. För de flesta barn ser nog bara de goda stunderna, och är inte förberedda på alla promenader och måltider som behöver planeras. 

Någon som jag däremot tror är redo för uppdraget är sonen i klippet här nedanför.

Hand upp den som inte önskat sig en hundvalp som barn! Jag tror få av oss djurvänner inte velat ha en hundvalp i hemmet. Speciellt när man var barn och fick en uppenbarelse av att gosa med människans allra trognaste vän. 

chihuahua
Pixabay

För pojken i klippet nedanför har önskan om en hundvalp funnits hela livet. Han har varit en sann djurvän i alla dessa år, men aldrig haft ett husdjur att ta hand om. Men mamma och pappa har egentligen bara väntat på rätt ögonblick för att överraska honom, och uppfylla hans åtråvärda önskan. För en tid sedan kände de att det var dags, att sonen nu var mogen att ta lite mer ansvar och göra detta genom att få sin egen hundvalp; en fyrbent vän att värna om och på det kärleksfullaste sättet uppfostra.

Eftersom väntan varit så lång för sonen bestämde sig pappa för att filma ögonblicket när överraskningen avslöjas, som ett framtida minne. Reaktionen blir precis så starkt som föräldrarna väntade sig, och nu berörs djurvänner över hela världen av sonens känslostorm. Kolla in det här nedanför.

Boy Cries Over New Puppy

Boy loses it over brand new puppy — so sweet!!  via Daily Picks and Flicks

Publicerat av AOL Entertainment den 12 juni 2017

Blev du, precis som jag, alldeles varm inombords av detta ögonblick, så tycker jag vi sprider det vidare för alla djurvänner att se. Som hundälskare finns det ingenting bättre än att se en äkta hundvän bli ny, kärleksfull ägare.