SÖTCHOCK: Herbee kallas för världens lyckligaste igelkott – se bilderna som smälter miljontals hjärtan

Att få se bilder på djur gör mig alltid glad och att få se dem glada är det bästa som finns.

Nu gör en tysk igelkott internet succé och kallas för ”världens gladaste igelkott”, sedan hans ägare publicerat hjärtvärmande bilder på honom i sociala medier.

Nu har den lyckliga igelkotten över en miljon följare på Instagram.

Djur kan verkligen utstråla sann lycka. Att få se dem göra saker som de älskar och vara med människor som de tycker om och självklart andra djurvänner, kan värma till och med den mest kallhjärtade.

På sociala medier har flera djur väckt stor uppmärksamhet genom åren som till exempel ”Grumpy cat”. Men nu har en tysk igelkott fått strålkastarljuset på sig.

Igelkotten som kallas för Mr Pokee har över en miljon följare på Instagram, där hans ägare delar med sig av deras äventyrliga resor tillsammans.

Dock skriver The Daily Mail att mr Pokee gick bort tidigare under året, men att numera är det igelkotten Herbee som hedrar sin älskade väns minne på de nya fotona.

Och att denna underbara igelkott redan väckt stor uppmärksamhet är inte svårt att förstå.

Herbees ägare om uppmärksamheten: ”Ge dem en anledning att le”

På bilderna syns hur en leende och lycklig igelkotten Herbee får ligga i sin ägarens händer och glatt sprattla med benen.

– Otroliga människor runt om på vår jord har inspirerats att följa våra äventyr, speciellt eftersom de älskar vårt budskap. Mellan allt seriösa och hemska saker som händer runt om i världen varje dag, Pokee och numera Herbee är här för att ge dem en anledning att le och att fortsätta vara positiva, skriver ägaren Talitha Girnus på hemsidan, enligt The Daily Mail.

View this post on Instagram

Gimme five ?? Thanks for the great adventures @yuma_and_laura ? Swipe to see the cutest moment between Yuma and Herbee!!

A post shared by The World’s Cutest Adventurers (@mr.pokee) on

Åh vilket fint budskap! Det är så viktigt att kunna hitta dessa solglimtar som gör livet och världen till en bättre plats! Älskade Mr Pokee och Herbee!

Här kan du se ett gäng söta hundar också: