Systrarna sover tätt intill varandra – när mamman får syn på valpens reaktion tar hon fram kameran

Bandet mellan en hund och dess matte eller husse går inte att jämföra med någonting annat i världen. Då gör en nyfödd bebis förhållandet ännu starkare – när de får växa upp tillsammans och skapa mängder av minnen från dag ett.

Det var något som Jessica fick uppleva med hennes hundvalp Theo. För när familjens senaste tillskott i form av familjens femte barn kom till världen skulle hon ta tillfället i akt att dokumentera allt.

Jessica var mamma till fyra barn när hon skaffade hundvalpen Theo.

Inte långt därefter skulle familjen få ytterligare tillskott i den lilla pojken Beau – och det var då hon tänkte att hon skulle dokumentera deras uppväxt tillsammans.

Bildkälla: Instagram/Mommasgonecity

Via Instagram-kontot ”Momma’s Gone City” visar hon de sötaste bilderna på de två – och framför allt det underbara ögonblicken när de tar små tupplurar tillsammans.

Beau och Theo har fått en relation som få kan mäta sig vid, och det är svårt att se dem kunna få en mer kärleksfull relation än de har i dag.

Bildkälla: Instagram/Mammasgonecity

Via Facebook, där mamma Jessica också lägger ut bilder, la hon upp en video i börja  av juli när en av hennes yngsta döttrar Demi och dottern Evvie låg och tog en tupplur.

Men även Theo ville ligga nära sina två mänskliga syskon – och videon är något av det sötaste jag sett.

Bildkälla: Instagram/Mommasgonecity

Theo har lagt sig nära nära sina systrar och till och med lagt upp sin vänstra tass över Evvi för att vara så nära som möjligt. I skrivande stund har videon setts av över 72 000 människor på Facebook och jag förstår verkligen varför. 

”Det här fick mitt hjärta att smälta”, kommenterar en person på Facebook. Jag kan bara hålla med till fullo.

Här nedan kan du själv se videon på Theo och de små barnen när de tar en tupplur tillsammans. Vilken sötchock!

Det här var det sötaste jag har sett på länge. Tveka inte på att dela artikeln vidare om du också tyckte lilla Theo verkar vara världens mysigaste hundvalp.

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.