Tjuren skulle ha dött på tjurfäktningen, men en man sa ifrån. Nu hyllas hans fina insats.

Fransmannen Christophe Tomas har alltid haft en speciell förkärlek till djur. För några år sedan bestämde han sig för att göra något speciellt för att visa sitt stöd för djurens rättigheter. Så han adopterade en tjur från Barcelona som skulle ha dödats på en tjurfäktning.

Christophe ville slå hål på alla fördomar som finns mot dessa djur och han ville visa att tjurfäktning är bland det grymmaste sporterna som finns.

aaaa
bbb

Christophe tog hand om tjuren, som fått namnet Fadjen, han gav honom kärlek, mat och ömhet. I dag är de bästa vänner och har en mycket speciell relation.

ffff
Skärmavbild 2015-08-13 kl. 10.38.38

Fadjen är fyra gånger så stor som Christophe och har horn som skulle kunna vara farliga. På många av bilderna med de två vännerna bär Christoph röda tröjor, de som egentligen sägs göra tjurar riktigt arga.

dddd

Men Fadjen och Christophe gillar att ligga i gräset och njuta av solnedgången. Christoph borstar sin vän, klappar honom och kramar honom.

ccc
Skärmavbild 2015-08-13 kl. 10.37.56

Över tre miljoner har sett den fina videon om vänskapen mellan Christohpe och Fadjen och Christophe hyllas stort för sin insats. Och jag kan bara hålla med. Vilken fin och inspirerande vänskap!

Bilder

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna