Turister på safari möter 3 elefanter, vad ungen gör då får nätet att vika sig av skratt

Att åka på safari måste vara en upplevelse utöver det vanliga. Tänk bara att få se alla dessa vilda djur med egna ögon – och det i djurens naturliga miljö, i friheten där de trivs och hör hemma.

Den förmånen hade de här turisterna när de gav sig ut i Afrikas storslagna natur.

Men inte nog med att de fick skymta några av de mäktiga djuren från håll, de fick dessutom ett litet extra minne för livet…

Turisterna var ute och körde i vildmarken när en flock elefanter plötsligt passerade förbi bara några meter bort.

Den unika upplevelsen fick dem att gnugga ögonen av ren chock – och minst lika förvånad tycktes elefantungen vara, då den stannade till och stirrade på människorna.

Sedan började ungen samla sig, som för något stort… och så gav den ifrån sig en nysning så kraftig att den själv blev livrädd och sprang iväg och gömde sig bakom de vuxna elefanterna!

Det urgulliga ögonblicket fick turisterna att tjuta av skratt, och som tur var lyckades de även fånga händelsen på film för resten av världen att bevittna.

Och visst har klippet gjort dundersuccé. I skrivande stund har det setts över 18 miljoner gånger på Youtube – och när man tittar själv är det inte särskilt svårt att förstå varför. Det är trots allt inte varje dag man ser en gullig liten elefant skrämma sig själv genom att nysa…

Se klippet i spelaren här under:

Dela gärna för att bjuda dina djurälskande vänner på ett gott skratt en dag som denna!

 
 

Läs mer om...