Två clowner skrämde kvinnan på skogspromenaden – då kom hunden Ollie till undsättning

Förra veckan skrev Newsner om en kvinna som försvarats av sin hund när hon mötte en clown på promenaden i Jönköping. Tyvärr är det inte det enda fall som rapporterats gällande skrämmande clowner. Nu berättar en kvinna i Stockholm om hur två personer utklädda till clowner närmat sig henne på den mörka skogspromenaden och hur hennes hund gjorde en hjälteinsats. 

Hundar är verkligen lojala, tack och lov för människans bästa vän.

Det var vid 21-tiden i måndags som en kvinna som var ute och rastade sin hund vid Långsjöbadet i Stockholm, fick en obehaglig överraskning. Helt plötsligt dyker det upp två clowner i mörkret, båda närmar sig kvinnan från varsitt håll och börjar att bete sig hotfullt. 
– De stod framför mig. ”Det här händer inte, det här är inte verkligt” tänkte jag, säger kvinnan till Aftonbladet.

Clown
Shutterstock

Kvinnan, som vill vara anonym, stelnade av skräck och visste inte vad hon skulle ta sig till, då ryckte hunden Ollie in. När clownerna var på cirka fem meters håll biter Ollie en av dem i armen, det hindrade dock inte clownerna från att fortsätta att närma sig. 

Clownerna fortsatte att bete sig hofullt, då bet Ollie en av clownerna i armen igen – denna gång hårdare. Det fick de båda clownerna att sluta och försvinna därifrån. 
– Han bet för att skydda mig – för att skydda oss båda två, säger kvinnan till Aftonbladet. 

Tyvärr verkar den skrämmande clowntrenden att fortsätta, så om du ska ut i mörkret, se till att ha med dig din pälsiga vän som beskyddare. 

Dela gärna om du tycker att hundar är människans bästa vän. 

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.