Två björnungar som leker på vägen stoppar trafiken och fascinerar bilister.

En del semesterresor utklassar helt enkelt andra semesterresor. Det är oftast när något oväntat och fantastiskt händer som den där semestern blir det lilla extra. Ett exempel skulle kunna vara att se ett par vilda djur som man verkligen inte har räknat med. David Peterson var i Glacier national park i Montana, USA, med sin mamma när han i likhet med många andra trafikanter fick se ett slags svart massa mitt på vägen. Som tur är hade han sinnesnärvaro nog att ta upp kameran och filma vad han såg.

Mitt på vägen i nationalparken syntes två björnungar.

När trafikanterna såg två lurviga små björnbebisar mitt på vägen kan jag tänka mig att de blev förvånade. Många stannade för att titta på de urgulliga ungarna. En del vågade sig också ur bilen för att ta bilder. David Peterson, som var först i raden nyfikna trafikanter, lyckades till och med filma.

Först ser det ut som att björnungarna slåss med varandra. Sedan inser man att de bara har kul – och leker med varandra. Totalt obrydda om resten av världen.

När ungarna verkar ha lekt färdigt på vägen lämnar de nyfikna turister för att försvinna in i skogen igen. Deras mamma syns inte till, men förhoppningsvis mår hon bra och finns i närheten.

Här kan du se videon i sin helhet. Den har gillats och delats av tiotusentals personer sedan den lades upp i september 2014. Visst blir man lite sugen på att åka till Montana? 🙂 Dela gärna vidare om du också tycker att detta är gulligt.

Vacation in Montana,With my mother. We were the first car inline this was so great.

Posted by David Peterson on Sunday, August 31, 2014

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna