Två gigantiska och björnliknande New Foundlandhundar växer upp i familj med tre barn.

Kan Ralphie och Boss vara världens två största barnvakter? Kanske inte, men de är onekligen riktigt stora och björnliknande. Säkert riktiga jättar i barnens ögon. Ralphie och Boss är två Newfoundland-hundar som har utvecklat ett alldeles särskilt band till de tre barnen i familjen Fisher i Long beach i Kalifornien, USA. Barnen älskar att leka med dem. Men när familjen såg hur stora hundarna kunde bli? Ja, man kan tänka sig att de blev chockade.  

Joshua och Bee Fisher bestämde sig för att de ville utöka familjen. De tre små sönerna var inte riktigt nog – utan de ville ha två hundar också.

Egentligen ville Joshua ha en häst. Men familjen bestämde sig för två gigantiska, björnliknande hundar i stället. Efter lite efterforskning kom Joshua och Bee fram till att Newfoundland-hundar var en bra ras till en barnfamilj.

Familjen Fisher adopterade först den ett år gamla hunden Ralphie, 2014. Ett år senare tillkom den ett år gamla Boss och plötsligt var de en familj på sju.

Newfoundland-hundar kan bli nästan 180 centimeter långa från nos till svans, och väga närmare 60 kilo. Och trots att paret hade sökt på hundrasen blev de chockade när de såg hur stora de var i verkligheten.

Familjen delar sitt liv med hundarna på Instagram, och har blivit virala. Bland annat Daily Mail skriver om den stora familjen Fisher.

– Vi insåg inte hur stora de var på riktigt innan vi hämtade Ralphie från uppfödarna. När vi först såg de äldre hundarna blev vi chockade och skrattade. Ralphie var som en stor lurvig teddybjörn och nu när han är vuxen är han ändå inte så stor som en del kan bli – så Joshua ville ha en till och övertygade mig på något sätt, säger Bee till tidningen.

Barnen var fascinerade av hundarna och deras storlek. Den äldsta sonen, Lenox, tycker om att lägga sig på hundarna och vila, medan treåringen Cruz hellre vill leka med dem.

Joshua och Bee berättar för Daily Mail att hundarna är fantastiska med barnen. De är ”snälla jättar”, säger Joshua. Och de väcker definitivt uppmärksamhet.

– Det är som att de är kändisar. Alla vill ha en bild på dem eller klappa dem, säger familjen Fisher till Daily Mail.

Här kan du se en söt film på barnen och hundarna. Visst ser de fantastiskt mysiga ut? Dela gärna vidare med dina vänner!

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna