Tvättbjörnen besöker kvinnan varje dag – med urgulligt knep för att få henne att öppna

Djur är smarta, det vet vi redan, men ibland förvånar de oss med sina listiga knep. Det gjorde i alla fall den här tvättbjörnen som kom på ett sätt att för att få norpa av huskattens mat. Men inte till sig själv, utan till sina barn. Sättet tvättbjörnen gör det på är bara lote för svårt att motstå. 

Varje dag får en kvinna besök av en tvättbjörn hon valt att kalla Rocksy. Om kvinnan inte är ute så knackar Rocksy på rutan, detta med ett syfte – att mata sina barn. 

Rocksy har nämligen listat ut att när kattens matskål är tom så kommer kvinnan i huset att fylla på, men om hon inte hunnit upptäcka det så försäkrar Rocksy sig om att hon gör det. 

Rocksy har gjort det till en vana att plocka upp en sten hon hittar för att dra den mot altandörren så att kvinnan hör, då vet man att det är dags att fylla på skålen. 

Kvinnan i huset roades så mycket av den söta tvättbjörnens tappra försök att samla mat till sina ungar, så hon fångade ett av besöken på film: 

En mamman största drivkraft i livet är ta väl hand om sina barn, och det tänkte den här tvättbjörnen på. Dela om du också tycker att det är roligt med listiga djur.