Tvättbjörnen vågar inte hoppa i vattnet – men titta nu på det underbara som hunden gör

Att olikheter skulle vara ett hinder för vänskap är falskt. För den här videon visar att några så olika som en hund och en tvättbjörn kan komma bra överens, ja, till och med vara bästa vänner. Om du bara ska se en video idag, se den här.

Tvättbjörnar är vilda djur som många tar lite försiktigt avstånd från, men inte hunden familjehunden Penny, iallafall inte när det kommer till Tito.

Tito är tvättbjörnen som räddades från att dö i maj i år, och sedan dess har han haft en aptit på att leka och prova ny saker, men att bada i poolen tyckte han var lite läskigt. Penny, som är en stor och snäll hund, ville hjälpa sin tvättbjörnskompis på traven. Se bara det fantastiska ögonblicket här:

 

Visst är det fantastiskt att se vilken förståelse djur kan ha för varandra? Trots att Penny är en hund så kunde hon ge Tito den hjälp han behövde för att våga bada, sedan kunde de ha en rolig dag vid poolen tillsammans, som bästa vänner. 

För den som vill se mer av Titos äventyr har hans räddare skapat ett Instagramkonto under namnet @Titotheraccon.

Djur är klokare och mer känslosamma än vad många förstår, dela gärna för att visa denna video för alla som tvivlar på det.