Ung kvinna hatas efter uppmärksammade klippet med sin hund – nu utreds hon av polis

En amerikansk kvinnlig youtuber misstänkts för djurplågeri och utreds nu av amerikansk polis efter en uppmärksammad skandalvideo.

Videon har setts över 40 miljoner gånger. Nu hatas hon över hela världen.

Kvinnan menar själv att hon är en bra hundmamma.

Våra fyrbenta vänner förtjänar omtanke och kärlek. När djur, oavsett art råkar illa ut på grund av människor gör det extra ont för oss djurvänner.

Nu har en amerikansk kvinnlig youtuber fått stor uppmärksamhet efter att en video på Youtube väckt ilska hos tittarna.

I klippet ses kvinnan slå sin hund, vilket väckt avsky hos tittarna.

Enligt Buzzfeed news verkar det som om videoklippet laddades upp på Youtube av misstag. Ett nytt klipp laddades istället upp för att ersätta det föregående men det nedröstades 27 000 gånger, vilket gjorde att kommentarsfunktionen till slut stängdes av helt, skriver sajten.

Kvinnan har själv berättat att klippet skulle handla om ett såkallat ”prank” där hon skulle skoja med sin hund på ett oskyldigt vis. Istället visar klippet hur hon slår och puttar hårt sin hund.

Nu utreds hon av polisen för djurplågeri, det skriver Buzzfeed news.

Kvinnlig youtuber utreds misstänkt för djurplågeri. Foto: Shutterstock

Kvinnans svar efter massiva kritiken: ”Är inte en djurplågare”

Den kvinnliga youtubern har också svarat på den enorma kritiken på Twitter.

Flera följare menar att Brooke Houts dessutom spottar på sin hund vid ett tillfälle, något som hon själv förnekar i ett inlägg på Twitter.

”Men jag förstår om det ser ut som det”, skriver hon.

”Jag vill klargöra att jag INTE är en hundplågare eller djurplågare på något som helst vis. Någon som har bevittnat, sett eller hört faktiskt djurplågeri kan tydligt se det”, skriver hon.

Efter massiva hatstormen har den kvinnliga youtubern nu svarat. Foto: Shutterstock

Kvinnan om oredigerade videon – var på dåligt humör

Hon bekräftar också att videomaterialet var ”oredigerat” men säger samtidigt att hon var frustrerad och på dåligt humör under inspelningen efter en tung vecka privat och utanför kameran. Det hela gick istället ut över situationen och hunden.

”Med det sagt, det här gör det INTE okej för mig att skrika åt min hund som jag gjorde, och jag är fullt medveten om det”, skriver Brooke Houts.

”I mitt hjärta och via ord från de människor som tillbringar mest tid med mig vet jag att jag är en bra hundmamma (men inte perfekt)”, skriver Brooke Houts längre ner i inlägget.

Sajten Youtube har själva inte kommenterat videon i nuläget, trots att flera kräver att kvinnans konto ska läggas ned.

Detta är så hemskt men också så viktigt att uppmärksamma! Vi måste se till att alla våra älskade djur har det bäst tänkbara livet! Vi tänker på dig kära hund!