Vad våra husdjur EGENTLIGEN tänker om oss.

Har du någonsin funderat på hur det skulle vara om dina husdjur förde dagbok? Vad skulle egentligen ditt favoritdjur skriva om sin dag, sitt liv, om dig? Det här är en hunds dagbok, ställd mot en katts dagbok.

En hunds dagbok

hund600x400

08:00 – Hundmat! Min absoluta favorit!

09:15 – En biltur! Min absoluta favorit!

09:30 – En promenad i parken! Min absoluta favorit!

10:30 – Kelade och blev kliad! Min absoluta favorit!

12:00 – Hundben! Min absoluta favorit!

13:00 – Lekte på gården! Min absoluta favorit!

15:00 – Viftade på svansen! Min absoluta favorit!

17:00 – Middag! Min absoluta favorit!

19:00 – Fick jaga bollar! Min absoluta favorit!

20:00 – Wow! Kollade på tv med människorna! Min absoluta favorit!

22:30 – Sover på sängen! Min absoluta favorit!

En katts dagbok

katt600x400

Mina fångvaktare fortsätter att reta mig med bisarra dinglande små objekt. De äter färskt kött frikostigt, samtidigt måste andra fångar och jag äta hoptrampat näver eller någon form av torra nuggets. Även om jag övertydligt visar mitt misstycke mot ransonerna måste jag äta något för att behålla styrkan och livet.

Det enda som får mig att fortsätta är min dröm om att lyckas fly. I ett försök att äckla dem spydde jag än en gång på mattan. I dag halshögg jag en mus och lämnade den huvudlösa kroppen vid deras fötter. Jag hoppades att detta skulle skrämma upp dem, eftersom det tydligt visar vad jag är kapabel till. Detta till trots får jag endast en liten nedlåtande kommentar om vilken ”duktig liten jägare” jag är. Puckon!

Det var någon form av träff med deras medbrottslingar i kväll. Jag hamnade i isolering under hela evenemanget. Dock kunde jag höra oljudet och känna lukten av maten. Jag hörde att min isolering berodde på någon form av löjlig ”allergi”. Jag måste lära mig vad detta betyder och hur jag kan använda det till min fördel.

I dag lyckades jag nästan ta ihjäl en av mina plågoandar genom att springa runt dennes fötter när han gick omkring. Jag måste testa detta i morgon igen, men längst uppe vid trappen.

Jag är övertygad om att resten av fångarna här är lakejer och tjallare. Hunden får massa privilegier. Han släpps regelbundet lös, och verkar mer än villig att återvända. Han är klart och tydligt efterbliven. Fågeln måste vara en informatör. Jag ser honom konstant kommunicera med vakterna. Jag är säker på att han rapporterar allt jag gör. Mina övervakare har arrangerat ett skyddshäkte åt honom i en förhöjd cell, så han är säker. För tillfället…

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna