Världen rasade när ett monster gjorde detta mot henne. Ett halvår senare har Caitlyn ett drömliv.

I juni i år berättade vi om hunden Caitlyn som fick sin mun igentejpad av en 41-årig man i North Charleston, USA. Caitlyn räddades, och idag har hennes liv tagit en härlig vändning! Varning för starka bilder.

15 månader gamla hunden Caitlyns historia blev känd över hela världen efter att hon hittades allvarligt skadad på sin tidigare ägares veranda.

Ägaren hade nyligen sålt henne till en 41-årig man, för bara 10 dollar. Mannen hade bara haft Caitlyn i några dagar innan han skadade henne så illa så att hon nästan avled. Hon flydde från mannen och hittades på sin gamla ägares veranda, och då hade tejpen suttit runt hennes mun i 36-48 timmar. Hon var väldigt allvarligt skadad.

Bildkälla

m-DOG-980x645

Tejpen satt så hårt så blodflödet till tungan hade stoppats.

”Detta är det mest skadliga fall av djurmisshandel jag har sett i hela min karriär”, sa Aldwin Roman på Charleston Animal Society när de tog hand om Caitlyn.

Bildkälla

Charleston Animal Society3

Caitlyn hade ont och kunde varken äta eller dricka. Till en början var det oklart om hon skulle överleva eftersom den stora mängden död vävnad kan orsaka livshotande komplikationer. Flera operationer gjordes för att rädda hennes tunga och mun.

Den 41-åriga mannen kunde senare gripas, skönt att de fick fast honom!

Bildkälla

Charleston Animal Society2

Som tur är slutade det väl för Caitlyn och idag mår hon bra. Hon har dessutom blivit kändis. Hon hyllas av People Magazine, eftersom hon hade den bästa överlevandeshistorien under hela 2015.

Det är så härligt att se hur bra Caitlyn mår idag. Ärren efter tejpen är kvar, men hon har inte ont längre. Dessutom har hon ett stort leende på läpparna.

Hon har även blivit en inspiration för andra.
”Vi har fått många mejl och kommentarer om hur hon har blivit en inspiration för människor som har blivit misshandlade och fått ärr. Hennes mod och hennes vackra ärr har gett många hopp om förändring i sina egna liv”, skriver Charleston Animal Society på sin Facebook.

Bildkälla

hund2

Caitlyn har även hjälpt till att samla in pengar för att hjälpa andra hundar som far illa.

Bildkälla

hund1

Det är fantastiskt att se bilderna på henne idag! Caitlyn förtjänar all uppmärksamhet och kärlek i världen efter allt hon varit med om.

Lycka till i framtiden lilla vän!

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna