Valpen Blossom hade så många fästingar att hon nästan dog av blodförlust.

Valpen Blossom var bara några dagar från döden när hon hittades, de över 1000 fästingar som täckte hennes kropp hade sugit ut nästan allt hennes blod. 

Valpen Blossom var mycket illa däran när hon hittades i utkanten av Aten. Hon var täckt av fästingar och hade blivit plågad av människor. Den stackars valpen hade verkligen inte en bra start i livet. 

Valia Orfanidou

Hon hade gått runt på staden gator i veckor utan att någon stannat för att hjälpa henne. Hon var helt försummad tills en volontärarbetare i juli 2015 äntligen kom till undsättning.

Valia Orfanidou

Förutom alla fästingar så hade någon satt en vajer runt hennes svans som gjorde att blodet inte kunde cirkulera när hon växte, tillslut dog svansen som var tvungen att amputeras.

Valia Orfanidou
Valia Orfanidou

På grund av alla fästingar Blossom hade var hennes blodvärden så dåliga att hon behövde flera blodtransfusioner.

Det tog över en vecka att plocka bort alla fästingar.

Valia Orfanidou

Efter att Blossom återhämtat sig på djursjukhuset fick hon äntligen komma till en fosterfamilj, där lovade dom Blossom att hon aldrig skulle behöva lida igen.

Valia Orfanidou

Efter två månader av rehablitering hos sin foserfamlij fick Blossom äntligen komma till ett riktigt hem och en familj som älskar henne.

Valia Orfanidou

Idag mår Blossom bra, se hela hennes förvandling här:

Dela om du också bryr dig om hundar!

Gilla om du också står på djurens sida!