Valpen lämnades att dö i kylan – då dök polisen Marcus upp på djurhemmet

Det är nästintill omöjligt att inte bli kär när jag ser en hundvalp.

Precis samma sak skedde för polisen Marcus, som åkte på en utryckning till ett djurhem.

Men när han var klar lyftes en hundvalp upp i hans famn – och han insåg att det var ödet som hade hälsat på honom.

En hundvalps ögon kan charma vem som helst. Inte bara är de oskyldiga, men de utstrålar så oemotståndligt mycket kärlek och värme.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Polismannen Marcus Montgomery åkte på en utryckning till ett djurhem där han skulle ta hand om en situation involverande en anställd. Det blev en odramatisk situation och efter en stund var allting avklarat.

Men innan han hann åka därifrån skulle han få någonting litet och sött i famnen. En liten hundvalp.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Den lilla hundvalpen hade lämnats ute i den tvågradiga kylan och var nära att dö. Men när Marcus såg honom blev kär direkt. Han såg in i den lilla valpens ögon och insåg att han inte ville lämna den lilla krabaten på djurhemmet.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Men trots att han fick en relation till valpen blev han orolig i och med att han inte visste om han och hans flickvän, som hade en hund sedan tidigare, skulle klara av att ge honom den omsorgen han förtjänade. 

– Jag började prata med personalen och de gav mig några råd om vad han skulle behöva och att han faktiskt skulle klara sig en kort stund själv, bara det inte var för lång tid. Jag åkte hem och pratade med min flickvän och hon blev förälskad från första stunden hon höll i honom, berättar Marcus för Inside Edition.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Resten är en liten saga. Marcus tog hem den lilla valpen och deras andra hund, Vader, tog till sig den direkt.

Hunden blev en adoptivförälder till valpen, som de skulle komma att kalla Kylo, och tog hand om den som sin egen. 

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Vader lämnar inte Kylos sida och tillsammans leker och myser de och ger varandra all kärlek hundar kan ge varandra. 

Vilket otroligt sammanträffande att Marcus besökte djurhemmet den där dagen. Kylo ser ut att ha hittat ett nytt kärleksfullt hem och tillsammans med sin nya familj kommer han säkert få ett vackert liv med mycket kärlek och bus.

Vilken fantastisk historia. Jag är så glad att Kylo fick ett nytt kärleksfullt hem. Dela gärna artikeln med dina vänner om du också tycker Marcus är en riktig djurhjälte.