Valpen ligger kvarglömd och gråter på arenan. Spelarnas reaktion förtjänar hjältestatus.

Jag blir så arg när jag hör historier om människor som bara överger sina husdjur. Jag förstår verkligen inte hur man tänker när man dumpar en liten hundvalp. Som tur är finns det snälla människor som gör allt för att hjälpa dessa övergivna djur. Valpen Daisy hade tur och blev upphittad av en sådan person.

7 veckor gamla hundvalpen Daisy hittades övergiven vid en parkeringsplats utanför Grayson Stadium i Georgia. Mannen som räddade henne heter Jared Orton och är lagkapten för amatörbaseball-laget Savannah Bananas. Han tog genast hem henne, gav henne mat och tog sedan med henne till en veterinär.

Sedan gav han henne ett jobb – vid stadion där hon blivit hittad.

Bild: Facebook
Facebook

Jared och hans fru bestämde sig för att adoptera Daisy. Men förutom att bli en kär familjemedlem kommer hon även att jobba för Savannah Bananas som deras maskot. Hon är redan nu omåttligt populär bland lagmedlemmarna och publiken. När hon blir äldre ska hon även tränas till att hämta bollar på planen. Ett riktigt drömjobb för en hund!

13221334_642521415903469_2831023263492110102_o
Facebook

Men det är ett tag kvar tills hon är stor nog för det. Nu ska hon bara fokusera på att komma in i sin nya familj och njuta av all kärlek.

Bild: Facebook
Facebook

Lycka till fina Daisy!

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.