Valpen Princess räddades och fick ett helt nytt liv.

Det finns inget värre än människor som behandlar djur illa.

Den här lilla valpen hittades mitt på gatan i ett fruktansvärt dåligt skick. Pälsen hade fallit av på flera delar av kroppen – av en hudsjukdom som är enkel att behandla.

Men ägaren hade helt enkelt inte brytt sig om att ta hunden till veterinär. Ägaren hade heller inte brytt sig om att ge hunden ordentligt med mat. 

När valpen hittades dumpad på gatan trodde man knappt att det var sant. Hur kunde någon behandla en levande varelse på det här sättet?

Men som tur var hittades hon av människor som var snälla. De kontaktade genast organisationen Adopt-A-Bull Rescue.

När valpen hittades var hon i så dåligt skick så att hon blivit medvetslös. Ägaren hade bara slängt ut henne som om hon vore skräp.

Hon hade allvarliga hudinfektioner och i desperat behov av behandling. Om ägaren hade tagit henne till veterinär tidigare så hade det aldrig behövt gå så här långt. Men den här hunden verkar inte ha växt upp hos någon snäll ägare.

Bild: Youtube

Valpens räddare döpte henne till Princess. Hon var oerhört mager och orkade knappt hålla ögonen öppna, men Princess var en riktig kämpe.

Bild: Youtube

Princess hudinfektioner behandlades och hon fick mängder med kärlek och omvårdnad. Det tog bara några dagar innan hon kunde stå på benen igen. Hon blev piggare och piggare för varje dag – och en dag var hon faktiskt frisk nog för att komma till ett nytt hem.

Idag mår Princess bra. Hon har fått en hundkompis som heter Cliffy och de leker tillsammmans varje dag. Princess har gått upp i vikt och hennes ögon lyser av glädje. 

I filmen här nedan kan du se hur Princess ser ut idag. Hon ser ju ut som en helt ny hund!

Vilken tur att det finns människor som hjälper dessa utsatta hundar. Tack för att ni gav Princess ett nytt liv!

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.