Valpens mamma dör i bilolycka – då tar hemlösa kattfamiljen till sig honom som sin egen

Hundar och katter har alltid jämförts som varandras rivaler, men att dessa inte skulle kunna komma överenens motbevisas i den här berättelsen. 

När en två dagar gammal hundvalp förlorar sin mamma under en bil lämnas han ensam utan närhet och värme från familj. Då får personalen på Michigan Humane Society en idé som många tvivlar på. De presenterade hunden för en nybliven kattmamma som diade sina ungar. Hur den mottogs fick alla att häpna.

Endast två dagar gammal förlorar en liten hundvalp sin mamma när hon blir överkörd av en bil. Att en valp får närhet och värme av sin mamma under sin första tid i livet är viktigt, därför föreslog personalen på Michigan Humane Society en lösning. 

På djursjukhuset fanns en kattmamma som var i full fas med att dia sina små kattungar, och när personalen introducerade valpen för mamman tog hon genast emot honom som att det vore hennes egen. 

Även kattungarna tog hand om sitt nya ”syskon”. Inte bara accepterade de honom, i videon kan man se hur kissarna gosar och leker med den lilla valpen, som ser ut att stormtrivas hos sin nya familj.

Den här videon motbevisar att katter och hundar inte kommer överens, och att djur är bra på att hjälpa varann i nöd.

Dela gärna om du tycker att olikheter inte är ett hinder för kärlek.