Varje dag väntar hunden på husse vid vägen. Anledningen rör mig till tårar.

Wayne arbetade med att sälja och reparera gräsklippare i Texas. På fritiden levde han ett lugnt liv tillsammans med sin hund Spot. Men en dag förändrades allt då Wayne avled i en olycka.

Wayne brukade säga att ”alla problem kan fixas – bara du har rätt verktyg”. Men när han blev påkörd och dödad av en berusad förare fanns inga verktyg i världen som kunde ta tillbaka honom.

Bildkälla

husse

Hans son Paul tog över både företaget och hunden Spot. Eftersom Paul hade hjälpt sin far med att laga gräsklippare i många år var det inte svårt att ta över arbetet. Men det var inte lika enkelt att ersätta rollen som Spots husse.

Bildkälla

narbild

Spot var otroligt lojal och när Wayne levde väntade hon alltid tålmodigt på att husse skulle komma hem från jobbet. Varje dag satt hon på samma plats ute vid vägen och tittade efter Waynes bil. En dag kom han inte tillbaka mer.

Bildkälla

01

I videoklippet nedan har det gått fem månader sedan Wayne gick bort, och Spot väntar fortfarande varje dag på att han ska komma tillbaka. Paul tror att hon kommer fortsätta vänta på husse resten av sitt liv.

Jag blir så oerhört berörd av det här! Hundar är verkligen vänner för livet.

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna