Veterinär räddar dräktig hund som är tänkt att avlivas. Kolla nu in hennes valpar!

Det är något med ensamma och hemlösa djur som verkligen berör mig. Särskilt hundar som alltid blir en familjemedlem och en bästa vän. Alla hundar förtjänar ett bra hem – men alla förtjänar inte en hund. Historien om Gracie är en fin och rörande historia om en stackars ensam och hemlös hund – som dessutom var dräktig. Men hon togs in av en veterinär i Texas och hela hennes liv förändrades.

Gracie var inte bara hemlös och dräktig, hon var också nära att avlivas. Men då togs hon in av veterinärer Matt Schuessler vid Vet ranch i Texas, USA. Det är en ideell organisation som förändrar livet för otaliga skadade, hemlösa och dödsdömda djur.

bild1


Bildkälla

När Gracie togs in var hon dräktig, och veterinärerna ville att hon skulle kunna föda i en trygg och säker miljö. Matt Schuessler gjorde regelbundet kontroller och röntgade Gracie för att se hur det var med henne och ungarna. På en röntgen upptäckte han att hon skulle ha hela elva till tolv ungar!

Efter ett par månader hos Vet ranch var Gracies problem borta. Hon födde tolv små friska hundvalpar. Och de är hur söta som helst!

bild2


Bildkälla

Nedan är en fin minidokumentär som berättar hur det gick efter förlossningen för Gracie och hennes valpar. Tio minuter in i videon får vi se hur valparna ser ut efter närmare sex veckor och de är bedårande. Och alla mår bra. Videon har setts över 3,3 miljoner gånger på Youtube – och det är inte svårt att förstår varför när man ser valparna.

bild3


Bildkälla

Ungefär hälften av valparna hade fått hem när videon gjordes, medan resten skulle skickas norrut och sedan adopteras.

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.