Videon som visar hur svårt det är att vara hund får miljoner att vika sig av skratt

Hundar. Oj vad jag älskar dessa djur. Om det beror på deras hängivenhet, deras förmåga att få andra att må bra, deras lek eller hur de enkelt fångar alla bollar och grenar jag kastar spelar mindre roll.

Det är dessutom några av sakerna som jag tycker beskriver en hund. Därför blev jag även så glad när jag såg den här videon. För det är inte alltid så enkelt att vara en hund.

Filmen är gjord med glimten i ögat av någon som älskar hundar precis som de är och lika mycket som jag gör.

Stora skillnaden är dock att den handlar om ”hundar som inte riktigt lyckas med saker som hundar vanligtvis är bra på”. Framförallt handlar den om hur de misslyckas med att fånga pinnar, hoppa eller springa. Men man måste nog se videon för att förstå hur underbar den är.

cenaturio

Snacka om underbara hundar! De förtjänar verkligen all kärlek.

Du tar väl hand om ditt husdjur? Genom att undvika kemikalier och farliga tillsatser i hund- eller kattmaten kommer ditt djur att må bättre. Har din hund eller katt problem med allergier, känslig mage, ledbesvär eller hudklåda beror det ofta på överkänslighet mot kemikalier i fodret.

Cenaturios hund- och kattfoder är helt fritt från kemikalier, konstgjorda smakämnen och genmanipulerade produkter. Här kan du läsa mer om Cenaturios kemikaliefria foder (Annons från Cenaturio)

Djurbiblen står på djurens sida. Gilla om du också gör det.