9-årig flicka syr egna väskor och fyller med hygienartiklar till hemlösa kvinnor.

Khloe Thompson är en nioårig flicka som bor i södra Kalifornien. Hon har ett stort hjärta och har insett att en enda person faktiskt kan göra skillnad – bara man vill och anstränger sig. Och skillnad, det har den här företagsamma lilla tjejen gjort. Khloe har med lite hjälp från sin mamma startat organisationen ”Khloe Kares” med fokus att hjälpa till i samhället. Och hennes första projekt har gjort succé.

Khloe är bara nio år gammal men blev ändå väldigt berörd när han varje dag på vägen till skolan passerade hemlösa personer. Och det var samma hemlösa personer varje dag.

Bildkälla

– Jag frågade min mamma: vad kan jag göra för att hjälpa? berättar Khloe för Upworthy.

Ett foto publicerat av Khloe (@khloekares)

Så fick hon och hennes mamma en idé och startade organisationen ”Khloe Kares”. Flickan första stora projekt heter ”Kare Bags”.

Ett foto publicerat av Khloe (@khloekares)

Khloe och hennes mormor har designat och sytt hållbar väskor, som de sedan har fyllt med diverse användbara prylar. Mycket hygienartiklar, som tandkräm, tvål och deodorant, men även exempelvis strumpor. Sedan har Khloe delat ut väskorna till hemlösa kvinnor i hennes område i södra Kalifornien.

Ett foto publicerat av Khloe (@khloekares)

Kvinnorna har blivit glada av gåvorna, tackat och kramat Khloe berättar hon. Även andra i området, ett område med hög hemlöshet, har reagerat positivt på flickans initiativ. I klassen kallar de Khloe för superstjärna och flera klasskompisar har hjälpt henne.

Ett foto publicerat av Khloe (@khloekares)

Khloe vill att hennes välgörenhet ska växa, och planerar i sommar ett stort event som ska ge leksaker till barn på barnhem, skriver Upworthy. Hon har också en insamling på Gofundme, där hon samlar in pengar.

Bildkälla

Du är underbar Khloe! Fortsätt kämpa, du gör skillnad varje dag. Och ni som vill stötta Khloe, dela gärna denna artikel vidare. Då inser fler hur stor skillnad en enda person kan göra.

Publicerad av En jämlik värld, gilla gärna