Bögarna hånades för sin romans – 25 år senare får detta foto hela nätet att smälta

I början på 90-talet träffades Nick Cardello och Kurt English på en fest. Mötet blev början på en livslång kärlekshistoria utöver det vanliga. Där och då sa folk åt dem att deras romans ”bara var en fas”, en åsikt som de hade svårt att acceptera. Men 25 år senare har de fått sin revansch – och blivit översköljda med kärlek från hela världen.

För än i dag lever och frodas deras kärlekshistoria. Den där som ”bara var en fas”. Symbolen för detta skapade Nick och Kurt i förra veckan när de bestämde sig för att återskapa en bild från 25 år sedan. En bild som visar att kärleken inte har några gränser.

I dag har Nick och Kurt varit gifta i nio år. Idén att återskapa bilden från när de var nykära 1993 var helt och hållet Nicks. Han ville visa upp deras kärlek helt öppet på sociala medier, för att skapa förebilder och visa på mångfalden bland människor för dagens ungdomar.

”Fler sådana här bilder måste finnas därute så att dagens unga får positiva förebilder”, säger Nick till My Daily News.

Reaktionerna på fotot har varit överväldigande för paret. På Twitter, där Nick först publicerade bilden, har bilden fått över en halv miljon gilla-markeringar.

”Vi kunde aldrig någonsin föreställa oss den otroliga reaktion som vi har fått mottaga”, säger Nick till My Daily News.

Kärleken är störst av allt! Nu gör vi som resten av nätet och sprider Nicks och Kurts underbara meddelande.