En före detta blivande brud gör om inställt bröllop till lunch för fattiga barn.

Tänk dig att ditt bröllop kommer närmare och närmare. Du har planerat allt in i minsta detalj, spenderat mängder med pengar och kan knappt bärga dig tills den stora dagen är här. Men så blir bröllopet inställt. Så var det för Yiru Sun, som skulle gifta sig i New York City i lördags. Men på grund av ett bråk om äktenskapsförordet – som Yiru Sun vägrade skriva under – ställdes bröllopet in för ungefär två månader sedan, rapporterar flera amerikanska medier. Yiru Sun kunde inte få tillbaka sin deposition på 8 000 dollar, cirka 65 000 kronor. Men en morgon vaknade hon upp och kom på vad hon kunde göra i stället.

Yiru Sun hade egentligen kunnat låta allting vara, det kan inte vara särskilt lätt att komma över ett inställt bröllop. Hon hade kunnat låta bli att bry sig, och låta pengarna ”brinna inne”.

Men tre veckor efter att Yiru Sun ställde in bröllopet på grund av ett bråk vaknade hon med en idé, skriver New York Post. Hon skulle göra om bröllopsmottagningen till en särskild lunchbjudning för barn.

I lördags bjöd därför Yiru Sun runt 60 behövande barn och deras familjer på lunch. På så sätt kunde de få en alldeles särskild dag, på den dagen som egentligen skulle ha varit hennes speciella dag.

– Jag kan inte vara prinsessan på min bröllopsdag, men jag kan ge de här barnen en saga, säger hon till New York Post.

Med hjälp från Frälsningsarmén och en organisation som heter Inwood House använde Yiru Sun den redan beställda lokalen och den betalade maten till att ge fattiga barn en alldeles särskild dag.

– Mina gäster är till och med gladare än bröllopsgäster. De behöver inte förbereda några bröllopspresenter, skämtar Yiru Sun med CBS New York.

Så Yiru förvandlade en besvikelse till något fint, ett bra minne för barn som verkligen behöver det. Dela gärna denna fina historia vidare för att inspirera andra!

Publicerad av En jämlik värld, gilla gärna