En titt på denna video och du kommer förstå varför budskapet måste delas vidare

Vad du snart ska få se är en fiktiv berättelse – men tyvärr händer sånt här hela tiden i verkligheten. 

Allt börjar med att ett gift par beslutar sig för att utöka familjen genom att adoptera en liten, rödhårig flicka.

Allt verkar gå smidigt till en början, de två nya systrarna blir snart bästa vänner. Men efter en tid börjar saker och ting förändras. Familjens adoptivdotter börjar göra små, oskyldiga misstag.

Till exempel så spiller hon ut lite av mammans rödvin på en bordsduk, vilket får föräldrarna att gå i taket.

Och när hon stökar till och tjatar börjar föräldrarna bli så irriterade att de ångrar sitt beslut att adoptera. 

Den rödhåriga flickan lever helt enkelt inte upp till deras förväntningar, trots att flickan inte haft en uppväxt som alla andra. 

Mamman och pappan bestämmer sig för att göra sig av med sin adopterade dotter för gott – pappan kör henne till ett avlägset fält och dumpar flickan där. 

Medan pappan kör iväg från denna stackars lilla flicka, ser han tillbaka på henne i sin backspegel. Det är då historien tar en chockerande vändning, och när jag såg detta för första gången fick jag gåshud. 

Titta gärna nedan och vänta på den överraskande avslutningen som binder ihop denna otroligt kraftfulla och tankeväckande video. 

Djur är levande varelser som har rätt till värme, kärlek och respekt. De är våra vänner och familjemedlemmar, även om de kanske kan stöka ner lite ibland.

Dessvärre är det många som överges världen över och går ofta ett hemskt öde till mötes. Det här förekommer även i Sverige.

Nu hoppas jag att budskapet i den här videon göra världen till en lite bättre plats för alla – människor som djur!

Dela gärna vidare för att dra ditt strå till stacken.