Grannen krävde att hon skulle sluta sola i behå. Lindas svar? Lysande!

Vädret i Sverige den senaste tiden har ju bjudit på rejält med sol och riktigt fina sommartemperaturer över hela landet. Och vad passar då bättre än att sola lite på balkongen? Ingenting tyckte i alla fall 33-åriga Linda Sarajärvi i Göteborg. Hon passade på att njuta av högsommarvärmen på sin egen balkong iklädd behå och shorts. Men vad hon då inte visste var att detta val av kläder skulle reta upp grannen rejält…

Det var i fredags när Linda varit ute och gått med sin hund som hon fick syn på en lapp i trapphuset. När hon tittade närmre upptäckte hon att lappen var riktad mot henne då hennes namn stod överst på pappret. Där stod att läsa:

”Kan du snälla sluta sola i bara shorts o bh på din balkong! Min kille går hela tiden o tittar mot din balkong o man brukar inte sola i bh o det är störande för mig”.

sola1
Linda Sarajärvi (Facebook)

– Jag skrattade bara när jag såg den. Jag vet inte exakt vem som har skrivit det, men jag tyckte mest synd om den här tjejen som är så osäker att hon måste skriva så här, säger Linda Sarajärvi till GT som var först med att rapportera om händelsen.

Men Linda tänkte inte låta den här lappen passera utan att brevskrivaren skulle få svar på tal – ingen skulle tala om för Linda vad hon ska ha på sig när hon solar.

Därför skrev Linda ner en egen lapp med en minst sagt sval kontring till den ilskna grannen. På Lindas lapp stod helt enkelt att läsa:

”Absolut, inga problem. Jag tar på mig en bikini i stället”, skrev hon och satte upp lappen bredvid den anonyma grannens hälsing.

sola2
Linda Sarajärvi (Facebook)

– Jag hade förstått det mer om det var att jag solade topless eller så, men en behå och shorts på sin egen balkong? Det tycker jag är ganska ofarligt, säger Linda till GT och fortsätter:

– Fast i ärlighetens namn tycker jag mest synd om henne, det är synd att hon känner att hon behöver påpeka något sådant här.

Och det får man väl ändå hålla med om! Bra gjort Linda, självklart ska ingen lägga sig i hur man solar på sin egen balkong. Dela gärna om du håller med!

Publicerad av En jämlik värld, gilla gärna